Resident Evil 4 Remake oyununun hikaye fragmanı yayınlandı!

Oyun severlerin gelmesini dört gözle beklediği 'Resident Evil 4 Remake' oyununun oynanış videosu ve hikayesini anlatan fragman yayınlandı. Bu oyunda bizleri neler bekliyor? Gelin hep birlikte inceleyelim.

Oyunun yapımcılığını Capcom'un yaptığı popüler seri Resident Evil'ın 4. serisi Remake oynanış videosu yayınlandı.

Hayatta kalma mücadelesini konu alan oyunda yeniden yapılandırılmış hikaye ve son derece detaylı grafikleri ile bambaşka bir deneyim sunuyor.  Oyunu oynarken detaylı grafikleri ile sanal dünyanın içinde kaybolabilir, sürükleyici hikayesi ile korkuyu iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.

24 MART'TA ÇIKIŞ YAPACAK

Resident Evil 4 remake'ten yeni bilgiler paylaşıldı. Oyunun Steam fiyatı da açıklandı ve epey şaşırttı. Oyun, Steam'de 563,47 TL. gibi küsüratlı bir fiyata satılıyor. Resident Evil 4 Remake; PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve PC için 24 Mart'ta çıkış yapacak. 

RESİDENT EVİL 4 REMAKE OYNANIŞ VİDEOSU

Raccoon City'deki biyolojik felaketin üzerinden altı yıl geçti. Olaydan kurtulanlardan biri olan Ajan Leon S. Kennedy, başkanın kaçırılmış kızını kurtarmaya gönderildi. Leon, kızın izini uzak bir Avrupa köyüne kadar takip etti. Buradaki yerlilerde korkunç derecede yanlış giden bir şeyler var ve yaşam, ölüm, dehşet ve arınmanın bir araya geldiği bu cesur kurtarma ve korku hikayesinde perdeler açılıyor.

Resident Evil 4 Remake oyununun hikaye fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler oyun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.