Reha Muhtar paylaştı! ''Seren Serengil’in kedisinin adını Feyza koyması bir tesadüf mü?''

Çocukları Mina ve Poyraz’ın velayeti için eski eşi Deniz Uğur ile uzun süredir bir hukuk mücadelesi yürüten ünlü gazeteci-anchorman Reha Muhtar’ın Seren Serengil-Feyza Altun ilişkisine gönderme yaptığı son paylaşımı olay oldu.

Çocukları Mina ve Poyraz’ın velayeti için eski eşi Deniz Uğur ile uzun süredir bir hukuk mücadelesi yürüten ünlü gazeteci-anchorman Reha Muhtar’ın son paylaşımı olay oldu.

Reha Muhtar, yürüttüğü hukuk mücadelesinde başlangıçta kendisine yakın destek veren ünlü magazin sunucusu Seren Serengil’in ağız değiştirerek karşı taraf lehine ifade vermeye başlaması davaya yeni bir boyut kazandırmıştı.

REHA MUHTAR'DAN SEREN SERENGİL-FEYZA ALTUN İLİŞKİSİNE GÖNDERME!

Muhtar ve dava vekilleri, yalancı şahitlikle suçladıkları Seren Serengil ile ilgili hukuki süreç başlatırken ünlü gazeteci İnstagram hesabından çok dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.
Eski eşi Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun’la birlikte Reha Muhtar’a cephe alan Seren Serengil yeni aldığı kedisinin adını Feyza koydu ve kalp işareti ekleyen bir paylaşım yaptı. Reha muhtar da bu paylaşımı ekleyerek Seren Serengil-Feyza Altun ilişkisine gönderme yaptı. Reha Muhtar paylaşımına ''Sizce bu tesadüf olabilir mi?'' diye de not düştü.

Reha Muhtar paylaştı! ''Seren Serengil’in kedisinin adını Feyza koyması bir tesadüf mü?'' ile ilgili etiketler Reha Muhtar Seren Serengil Feyza Altun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.