Ramo 31. bölüm fragmanı izle!

Ramo 31. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 29 Ocak Cuma akşamı yeni bölümüyle SHOW TV'de yayınlanan Ramo 31. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Ramo 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 31. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo yeni bölümüyle bu akşam yayınlandı. Dizinin takipçileri, yeni bölümün ardından Ramo 31. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Ramo 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

RAMO 31. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo, büyük patronlar tarafından İstanbul'da nizam ve intizamı yeniden kurmak için görevlendirilir. Kabul etmezse de bütün ailesi yok edilecektir. Sibel'in hiç bilmediği Gizem adında bir kardeşi vardır ve bir gün birden bire karşısına çıkar.

Aslında onu Nehir bulmuştur. Gizem'in Nehir hakkında söyleyecekleri Sibel ve Ramo'yu dehşete düşürür. Bütün bu karmaşanın içinde Ramo'nun Sibel'e büyük bir sürprizi vardır. Bu sürpriz Sibel'i oldukça mutlu edecektir.

Ramo 31. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Ramo ramo 31. bölüm fragmanı ramo 31. yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.