Ramo 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo 27. bölüm full tek parça izle

Ramo 27. bölüm full izle linki merak ediliyor. Yeni yılın ilk bölümü ile ekrana gelen SHOW TV dizisi Ramo 27. bölüm tek parça dizi bitiminde BLU TV ekranlarında da izlenebilecek. Peki, Ramo 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 27. bölüm ile bu akşam SHOW TV ekranında olacak. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı SHOW TV'nin sevilen dizisi Ramo 27. bölüm tek parça show tv ve youtube üzerinden yayınlanacak. Peki, Ramo 28. bölüm fragmanında neler var?

RAMO SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo’nun son bölümünde, Ramo sonunda Sibel’i Cihangir’in evinden kurtarmayı başarmıştı. Cihangir, Ramo’yu öldürmek için Sibel’in eline silah tutuşturup, aynı zamanda evinin etrafına keskin nişancılar yerleştirmişti.

Ramo dizisi Çilingir öldü

Ancak Sibel bu planı bozdu ve Ramo ile birlikte evden uzaklaşmıştı ve Sibel, Ramo’nun yanına yerleşmişti. Aileye de tüm gerçekleri açıklayan Sibel’i, Ramo’nun ailesi kabullenmişti.

RAMO 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

SHOW TV'nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi Ramo 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

RAMO 27. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo 27. bölüm full tek parça izle ile ilgili etiketler Ramo ramo 27. bölüm tek parça ramo canlı show tv

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.