Ramo 15. bölüm izle SHOW TV Canlı 9 Ekim Cuma

Ramo 15. bölüm izle! Ramo 15. bölüm izle tek parça, Ramo 15. bölüm izle full linkleri haberimizde. 9 Ekim Cuma akşamı Ramo 15. bölüm izlenecek. Peki, Ramo 15. bölümde neler olacak? İşte detaylar..

Ramo 15. bölüm izle SHOW TV Canlı! Ramo 15. bölüm izle tek parça, Ramo 15. bölüm izle full linkleri SHOW TV'de. Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı fenomen diziR Ramo 15. bölümüyle ekrana gelecek. İşte, Ramo 15. bölüm izle linki ve detaylar..

RAMO 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Vahap'ın, Cihangir ve Ramo'yu öldürme girişimi Ramo'nun eylemiyle boşa çıkmış ve bu girişim Vahap'ın kendi canına mal olmuştur. Çıkan çatışmada Ramo'nun, Doğu'nun hayatını kurtarması ise Cihangir'de Ramo'ya karşı yeni soru işaretleri oluşmasını sağlar. Sibel, yurtdışına kaçacakken Cihangir'in onu bulmak için başlattığı sürek avı, Sibel'in kendisi için hiç de güzel olmayacak bir karar vermesine neden olur.

Ramo 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Diğer yandan, Ramo'nun Köksal'la çalıştığından şüphelenen Cihangir, ona öyle bir oyun oynar ki, Ramo'nun bu oyundan sağ çıkması neredeyse imkansızdır.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun'un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

 

Ramo 15. bölüm izle SHOW TV Canlı 9 Ekim Cuma ile ilgili etiketler Ramo ramo 15. bölüm izle ramo 15. bölüm full izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.