Rafet El Roman'ın kızı bu pozlarıyla olay oldu!

Rafet El Roman’ın büyük kızı Su El Roman sosyal medyayı salladı. Mavi mayosuyla havuz başında poz veren Su El Roman beğeni topladı.

Rafet El Roman’ın Tuğba Altıntop ile evliliğinden olan büyük kızı Su El Roman, tatilde çektiği mayolu karelerini takipçileriyle paylaştı. Almanya’da büyüyen genç şarkıcının mayolu pozları çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Rafet El Roman'ın kızı bu pozlarıyla olay oldu!

"BEYAZ KUĞUM BENİM"

Su El Roman’ın ‘Havuzbaşı Hikayeleri’ notuyla paylaştığı fotoğraflara annesinden de yorum geldi. Tuğba Altıntop kızının bu karelerinin altına ‘Beyaz kuğum benim’ notunu düştü.

Rafet El Roman'ın kızı bu pozlarıyla olay oldu! - Resim : 2

Tuğba Altıntop 1996’da nikah masasına oturduğu şarkıcı Rafet El Roman’dan 2002’de boşanmış, bu evlilikten iki kızı olmuştu. Babalarının yanında Almanya’da büyüyen Su (22) ile Şevval (20) üç yıl önce yarı zamanlı Türkiye’ye dönmüştü.

Rafet El Roman'ın kızı bu pozlarıyla olay oldu! - Resim : 3

Rafet El Roman'ın kızı bu pozlarıyla olay oldu! ile ilgili etiketler Rafet El Roman Instagram Sosyal Medya fotoğraf Su El Roman poz
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.