Prens Harry ve Meghan Markle geri dönmek mi istiyor?

İngiltere'nin en çok konuştuğu genç prens ve eşi Kraliçe'ye geri dönmak mi istiyor? Amerikalı gelin Meghan Markle ve genç prens Harry'nin Kraliyet himayesini sürdürecek ve İngiltere’ye geri dönmelerini sağlayacak “Megxit” anlaşmasına 12 aylık bir uzatma talep ettikleri iddia edildi.

Dünyanın yakından takip ettiği olayda İngiliz kraliyet ailesina bayrak Prens Harry ve Meghan Markle çifti, geri adım mı attı?

Ünlü çift himayelerini korurken çalışmayan kraliyet ailesi üyesi olmaya devam edebilmek için kalıcı bir anlaşma yapmak istiyor.

Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın, İngiltere'ye geri dönmelerini sağlayacak olan "Megxit" anlaşmasına 12 aylık bir uzatma talep ettikleri öne sürüldü.

 
İddiaya göre çiftin son aylardaki sosyal medya plotformlarındaki kazançları arttı bu nedenle 12 aylık gözden geçirme tarihi yaklaşırken kraliyet yardımcıları bu durumu yeniden gözden geçirme kararı aldı.

Çiftin kraliçenin 95. ve Edinburgh Dükü'nün 100. doğum günleri için zamanında geri dönmek istedikleri bildirildi.

Son tartışmalarda, ocak ayında Sandringham'da yapılan daha anlaşmadan "daha az çatışmacı" olduğu belirtildi ve geri dönmek istemeleri durumunda onlara 31 Mart'ta sona eren bir erteleme süresi verildiği söylendi.

Prens Harry ve Meghan Markle geri dönmek mi istiyor? ile ilgili etiketler İngiltere Meghan Markle harry Prans
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.