PKK yandaşları Paris'i savaş alanına çevirdi: Gezi'de kamp kuran TV kanalları şimdi nerede?

PKK yandaşları, Fransa'nın başkenti Paris'i adeta savaş alanına çevirdi. Başlayan eylemlerde terör örgütü yanlıları, sivillere ait çok sayıda otomobil ve motosikleti ters çevirerek ateşe verdi. Ancak terör yanlılarının bu saldırılarında Türkiye'deki provokatif eylemleri an be an aktaran CNN, BBC, DW gibi kanallar ortalıkta görünmedi...

Terör örgütü PKK yanlıları, Fransa'nın başkenti Paris'te 3 kişinin ölmesine neden olan silahlı saldırıyı protesto gerekçesiyle şiddet eylemleri gerçekleştirdi. Binlerce terör örgütü PKK yanlısı, Paris'te Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Terör örgütü yanlısı saldırganlar, kaldırım taşlarını sökerek polise, etraftaki ev ve dükkanlara fırlattı. Terör örgütü yanlıları, sivillere ait çok sayıda otomobil ve motosikleti ters çevirerek ateşe verdi.

ERDOĞAN'IN O SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEME GELMİŞTİ

Paris'te süren bu saldırılar devam ederken her fırsatta PKK'ya kucak açan Avrupa, yangın yerine döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz dönemlerde bir konuşmasında Avrupa'ya "Koynunuzda yılan besliyorsunuz" demişti. O sözler de Erdoğan'ın haklılık payını yeniden ortaya çıkardı.

 

PKK PARİS'İ YAKARKEN ORTADA YOKLAR

Fransa'nın başkenti Paris'ten sosyal medyaya yansıyan görüntülerde ise bir detay dikkat çekti. Türkiye'de yapılan gezi eylerimlerinde İstanbul ve Ankara gibi illerde adeta kamp kuran ve o provokasyonu saniye saniye kaydeden CNN, BBC, DW gibi kanallar PKK, Paris’i yakarken ortada görünmüyor.

 

PKK yandaşları Paris'i savaş alanına çevirdi: Gezi'de kamp kuran TV kanalları şimdi nerede? ile ilgili etiketler Paris PKK Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.