Gizli tanık Serdar Sertçelik ile görüştürüldü mü? Uğur Dündar'dan 'Ayhan Bora Kaplan' iddialarına hodri meydan!

Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütü soruşturmasında gizli tanık Serdar Sertçelik'in Uğur Dündar ile görüştürüldüğü iddia edilmişti. Dündar'dan iddialara cevap geldi. Görüşme iddialarını yalanlayan Dündar, "Çıkarsınlar HTS kayıtlarını... Hodri Meydan!.." dedi. 

Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütü operasyonu sonrası bazı emniyet görevlilerinin AK Parti’ye yönelik 17-25 Aralık benzeri bir kumpas hazırlığında olduğu ortaya çıkmış, iddialar üzerine 3 polis müdürü görevden uzaklaştırılmıştı.

'UĞUR DÜNDAR GİZLİ TANIK İLE GÖRÜŞTÜRÜLDÜ' İDDİASI

Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanırken bir iddia gündeme bomba gibi düştü. 

Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün 2 numaralı ismi gizli tanık Serdar Sertçelik'in Uğur Dündar ile görüştürüldüğü belirtildi. 

UĞUR DÜNDAR'DAN İDDİALARA HODRİ MEYDAN

Uğur Dündar'dan kendisiyle ilgili iddialara cevap geldi. 

Dündar, "Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi Müdürlüğü'nde, dün ya da bugün; müdüründen polisine kadar hiç kimseyi tanımadığım gibi, hiçbiriyle telefonla dahi konuşmadım. Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne en son 40 yıl önce gittim. Keza Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü'nden hiç kimseyi tanımam. Hiçbiriyle yüzyüze veya telefonla görüşmem olmamıştır. Zaten yaşadığım kent İstanbul'dur. Diyelim ki ben doğru konuşmuyorum. Çıkarsınlar HTS kayıtlarını... Hodri Meydan!.." dedi. 

 

Gizli tanık Serdar Sertçelik ile görüştürüldü mü? Uğur Dündar'dan 'Ayhan Bora Kaplan' iddialarına hodri meydan! ile ilgili etiketler Uğur Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.