Pique tarafından aldatılan Shakira’nın yeni şarkısı olmuş mu?

Çocukları Milan ile Sasha'nın babası ve eski sevgilisi Gerard Pique tarafından aldatılan ve bu olaydan sonra ilişkisini sonlandıran Shakira, geçtiğimiz günlerde Pique ile yeni sevgilisini hedef aldığı düşünülen şarkısıyla gündeme gelmişti. Posta Gazetesi köşe yazarı Şirin Sever, Shakira'nın YouTube'da dinlenme rekoru kıran yeni şarkısını kaleme aldı.

16 Grammy Ödülü sahibi dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 12 yıldır birlikte olduğu ve iki çocuğunun babası futbolcu Gerard Pique tarafından aldatılınca ilişkisini noktalamıştı. İddialara göre; Shakira, kendisini aldatan Gerard Pique'yi suçüstü yakalamıştı. Shakira olaylı ayrılık sonrası ''Out of Your League (Dengim Değilsin)'' adlı bir şarkı piyasaya sürdü.

 

İŞTE ÇOK KONUŞULAN ŞARKININ SÖZLERİ

Pique'yi ve yeni sevgilisini hedef aldığı düşünülen şarkının sözleri gündem oldu:

"Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim
Sana ne olduğunu bilmiyorum bile
O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile
Ben senin liginde değilim.
İki tane 22’lik çıtır ederim.
Ferrari'den inip Twimgo'ya bindin.
Rolex'i bırakıp Casio'ya geçtin.
Yalvarsan da artık sana dönmeyeceğim."

shakira

ŞARKI REKOR KIRDI

Shakira’nın Pique’ye gönderme yaptığı yeni şarkısı YouTube’da rekor kırdı. Out of Your League (Dengim Değilsin) adlı şarkı YouTube’da 24 saat içinde 63 milyon kere izlendi ve ilk 24 saatte en çok dinlenen Latin şarkısı unvanını aldı.

PİQUE'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Sözleriyle dikkat çeken şarkı Pique'ye ve yeni sevgilisine gönderme olarak yorumlandı. Ardından Pique, şarkıda geçen “Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" sözleri karşısında sessiz kalmadı ve bileğindeki Casio saatini göstererek “Casio bize kol saatleri gönderdi. Casio ile bir sponsorluk anlaşmasına vardık” dedi.

pique


Posta Gazetesi köşe yazarı Şirin Sever, Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının yeni şarkısı ''Out of Your League (Dengim Değilsin)'' ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme aldı. Sever, kendisini destekleyenler kadar olumsuz eleştirilere de maruz kalan Shakira'ya ''Canı yanan bir kadın tam da böyle yapar işte. İçini dökmek ister, bağırmak ister, tepinmek ister, isyan etmek ister. Ünlü olması da hiç bir şeyi değiştirmez. Bu öyle bir psikoloji ki, yaşayan bilir ancak.'' şeklindeki sözleriyle destek çıktı.

İşte Şirin Sever'in ''Aldatılan Shakira’nın yeni şarkısı olmuş mu?'' başlıklı yazısı:

Kafam karışık… Bir kadın aldatıldığında asaletini hiç bozmamalı, konuşmamalı, kuyruğu dik tutmalı ve canının yandığını etrafa hiç göstermemeli mi? Yoksa ‘canımı yaktın şerefsiz’ diye haykırmalı, adamın ipliğini pazara çıkarmalı ve hatta ona şarkılar yazarak içini mi dökmeli? Hangisi doğru? İşte size pazar pazar düşünmelik, bir mevzu. Konu nerden çıktı derseniz…

Bir süre önce iki çocuğunun babası, ünlü futbolcu Pique tarafından aldatılan ünlü şarkıcı Shakira’dan çıktı. Ama neticede aldatma evrensel, olaya öyle bakın. Biliyorsunuz, Shakira bir süre önce aldatıldığını öğrendi ve eşinden ayrıldı. Zaman zaman canının yandığını, üzüldüğünü de hiç saklamadı. Hatta yeni yıl dileğinde “Birisi bize ihanet etmiş olsa da, güvenmeye devam etmeliyiz. Çünkü iyi insanlar, edepsizden çok daha fazla” diyerek gönderme bile yapmıştı. Bence çok güzeldi, çok insaniydi.

Belki de çok gerekliydi. Ama “Sen Shakira’sın, böyle içli içli paylaşımlar yapma” diye öğüt verenler, ona bunları yakıştırmayanlar oldu. Niye? Dünya starısın diye bir kalbin yok mu? Emin olun, aldatılan bir kadın, oraları çoktaaaan geçmiş oluyor. Nitekim Shakira da oraları geçmiş, ki bu kez acayip bir şarkı yapmış. Sözler fena. Diyor ki yeni şarkısında; “Ben senin liginde değilim, 22 yaşındaki iki kıza bedelim. Ferrari’den inip Twingo’ya bindin, Rolex’i Casio ile değiştirdin. Yalvarsan da sana dönmeyeceğim. Spor salonunda o kadar vakit geçirdin, biraz da beynini geliştirseydin...” G G G Off, ortalığı sallar bu şarkı...

Şarkıda küçümsediği markalar ona dava açar mı bilemem ama Shakira’nın gözü dönmüş belli ki! Canı yanan bir kadın tam da böyle yapar işte. İçini dökmek ister, bağırmak ister, tepinmek ister, isyan etmek ister. Ünlü olması da hiç bir şeyi değiştirmez. Bu öyle bir psikoloji ki, yaşayan bilir ancak. Bu durumdaki kadına da ‘Biraz cool ol’ demek nafile çaba. Ayrıca, bu ülkede aldatılan kadınlar ne şarkılar yaptı, bütün ülke de coştu o şarkıyla. Shakira yapınca mı ‘yakışmadı’? Karşı tarafa layık olduğu şeyleri söylemek gerek bazen. Yanına kar kalınca, yüzsüzler daha da yüzsüzleşiyor çünkü.

Pique tarafından aldatılan Shakira’nın yeni şarkısı olmuş mu? ile ilgili etiketler Shakira Gerard Pique
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.