Shakira'dan eski sevgilisi Pique'ye şarkılı gönderme

Eski futbolcu Gerard Pique ve dünyaca ünlü şarkıcı Shakira 12 yıllık birlikteliklerini sonlandırmışlardı. Shakira, eski sevgilisi Pique ve yeni sevgilisini hedef aldığı düşünülen yeni şarkısıyla gündeme geldi. Shakira'nın 1 günde 64 milyon dinlenen yeni şarkısı 'Music Sessions #53' sosyal medyada gündem oldu.

Çocukları Milan ve Sasha'nın babası olan futbolcu Gerard Pique ile 12 yıllık birlikteliğini sonlandıran ünlü şarkıcı Shakira, eski sevgilisi Pique'yi ve yeni sevgilisini hedef aldığı düşünülen yeni şarkısıyla adından söz ettirdi.

Ünlü şarkıcı Shakira ve Barcelona futbol takımında oynayan İspanyol yıldız Gerard Pique 12 yıllık beraberliklerini sonlandırarak uzun süre gündem olmuştu. Son olarak, Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti’nin çift henüz ayrılmadan önce evlerine girdiğini gösteren video çok konuşulmuştu. Video görüntülerinin ardından ‘yıkıldığı’ iddia edilen Grammy ödüll şarkıcı, yeni şarkısını dinleyiciyle buluşurdu.

ŞARKININ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Grammy ödüllü şarkıcı Shakira, 'Music Sessions #53' adlı şarkısıyla dinleyicileriyle buluştu. Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının, yeni şarkısının sözleri ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

shakira


İşte Shakira'nın gündem olan şarkısının sözleri:

"Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim
Sana ne olduğunu bilmiyorum bile
O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile
Ben senin liginde değilim.
İki tane 22’lik çıtır ederim.
Ferrari'den inip Twimgo'ya bindin.
Rolex'i bırakıp Casio'ya geçtin.
Yalvarsan da artık sana dönmeyeceğim."

Shakira'dan eski sevgilisi Pique'ye şarkılı gönderme ile ilgili etiketler Shakira Gerard Pique
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.