PINAR GÜLTEKİN’İ ÖLDÜREN ZANLIYA KİMLER YARDIM ETTİ?

Türkiye, kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin sona ermesini bekliyor. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın, bu konuda bir çalışma yaptığını açıkladı.

Mevlüt Yüksel, 16 Temmuz’da Muğla Ula’da kaybolan ve 21 Temmuz’da Menteşe İlçesi Yerkesik Mahallesi’nde dere kenarında cesedi bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetindeki son gelişmeleri anlattı.

Yüksel, katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın cinayet sonrasında yalnız olmadığı şüphelerinin doğru çıktığını belirterek, "Cinayeti işlediğini itiraf eden Cemal Metin Avcı’nın, delilleri ve cesedi yok etmek için kullandığı otomobilini arkasından takip ederek plakası, markası ve modeli ile rengi belirlenmeye çalışılan bir otomobil olduğu kameralara yansıdı. Polis ve savcılık bu otomobil ile içindekilerin peşinde.” dedi.

Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili son gelişmelerin tamamını, YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 



PINAR GÜLTEKİN’İ ÖLDÜREN ZANLIYA KİMLER YARDIM ETTİ? ile ilgili etiketler pınar gültekin pınar gültekin cinayeti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.