Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz hakkında ne dedi?

Pınar Altuğ, 'Çocuklar Duymasın'daki rol arkadaşı Vatan Şaşmaz için şunları söyledi: "Vatan'ın yerine kimse gelmeyecek. Biz duygularıyla oynayan bir diziyiz. Vatan da her zaman kalbimizde."

Pınar Altuğ, Hande Ataizi, Aslı Tandoğan, Deniz Akkaya çocuklarıyla beraber animasyon filmi My Little Pony'yi izledi.

Yaklaşık 1.5 ay önce cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz'ın ardından Çocuklar Duymasın dizisinde ondan boşalan koltuğa kimin geleceği de merak konusu olmuştu. Pınar Altuğ şunları söyledi: "Vatan'ın yerine kimse gelmeyecek. Biz duygularıyla oynayan bir diziyiz. Vatan da her zaman kalbimizde."

vatan_sasmazin_son_mesajlari_ortaya_cikti_1503862126_0693

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Vatan Şaşmaz'ın yerine kim oynayacak? sorusu yine gündeme gelmişti.

“ENGİN KARAKTERİNİ BAŞKASI CANLANDIRMAYACAK”

Hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz ile ilgili rol arkadaşı Pınar Altuğ'dan hemen önce duygularını ifade eden Tamer Karadağlı, “Engin karakterini Vatan oynuyordu. Ancak bir daha gelmeyecek. Başka bir şehre gidecek. Vatan’ı kaybettik ama Engin’i kaybettik. Bir başkası oynamayacak. Vatan’ın en ufak bir saygısızlığını görmedim” şeklinde konuşmuştu.

Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz hakkında ne dedi? ile ilgili etiketler Pınar Altuğ Hande Ataizi Aslı Tandoğan Deniz Akkaya Çocuklar Duymasın vatan şaşmaz my little pony
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.