Siyasi Haber sitesi yazarı Gülfer Akkaya'dan inanılmaz iddia; Cinayeti Vatan Şaşmaz işledi..!!!

Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili Siyasi Haber internet sitesi yazarlarından Gülfer Akkaya, "Cinayeti Vatan Şaşmaz işledi" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Bu iddia gündeme bomba gibi düştü.

İşte o yazı:

Cinayeti Vatan Şaşmaz işledi

Cinayeti Vatan Şaşmaz işledi. Toplum ve cinsiyetçi medya cinayeti Filiz Aker’e yükledi.

Zira Filiz Aker ile Vatan Şaşmaz arasında yaşanan (maddi-manevi) ilişkilerin benzerini yaşayan milyonlarca kadın ve erkek var. Filiz Aker’in, Vatan Şaşmaz ile aralarında geçen şeylere susmaması ve intikam alması erkekleri kaygılandırdı. Çünkü erkekler kadınlarla beraber olup, eğer varsa o kadınların paraları ile yaşayıp, kadına ve parasına sahip olup canları istediğinde ya da yeni bir kadın bulduklarında ellerini kollarını sallayarak gitmeye alışkınlar.

Geride bırakılan kişinin neler hissettiğini, neler yaşadığını düşünmezler. Kalbi mi kırıldı? Aptal yerine mi kondu? İntikam duygusuyla mı doldu?

Erkekler aşk ve para ilişkilerinde kadınları ciddiye almazlar. Kendilerini kadınlardan akıllı görürler. Karar verici onlardır. Aşık bir kadından zarar göreceklerini düşünmezler. Daha da önemlisi kadınlardan korkmazlar. Onları hafife alırlar. Canım cicim ile oyalarlar. Daha olmadı terk ederler. Kadın kalakalır.

Filiz Aker olayı kadın ve erkek arasındaki bu erkek egemen dengeye sıkılmış bir kurşun oldu. Ve erkekleri kaygılandıran da bu oldu.

Filiz Aker için bir yeğeni, tutku ile Vatan Şaşmaz’a bağlı diyerek henüz hayatını kaybeden halasının ardında rahat ve sorumsuz, medyanın ağzının suyunu akıtacak açıklamalar yapmaktan çekinmezken, bir diğer yeğeni halasının hayat dolu, gururlu bir kadın olduğunu, Vatan Şaşmaz’ın evli iken bile defalarca halasını arayıp görüşelim dediğini aktarıyordu. Cinayetin ise para yüzünden işlendiğini söylüyordu.

Siyasi Haber sitesi yazarı Gülfer Akkaya'dan inanılmaz iddia; Cinayeti Vatan Şaşmaz işledi..!!! ile ilgili etiketler cinayet vatanşaşmaz filizaker
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.