Pınar Altuğ takipçisine sinirlendi: "Etrafımda çok b.kuyla..."

Sosyal medya hesabından sık sık özel yaşamına dair paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, polemiğe girmekten de geri kalmıyor. Son paylaşımını yaptığı fotoğrafına yorum yapan bir takipçisine sinirlenen Altuğ, sert ifadeler kullanmaktan geri kalmadı.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile olan yaş farkı nedeniyle sık sık takipçilerinden eleştiri alınca bu duruma daha fazla dayanamadı. Eşiyle birlikte bir pozunu paylaşan Altuğ, son dönemde tiyatro hazırlıkları yapan ve heyecanlı olan güzel oyuncuya destek mesajları geldi.

Pınar Altuğ takipçisine sinirlendi: "Etrafımda çok b.kuyla..."

Pınar Altuğ'un kocasıyla paylaştığı pozuna bir takipçisinden hiçbir anlam verilemeyen yorum geldi. Takipçi yorumunda, "Kime neyi ispatlama çabası bu?" ifadelerini kullandı.

Bu yorumu anlamdıramayan Altuğ, "Etrafımda çok b.kuyla kavga eden görüyorum da uzun zamandır sizin gibisini görmemiştim. Neyse sıkıntı yardımcı olalım?" cevabını yazdı.

Pınar Altuğ takipçisine sinirlendi: "Etrafımda çok b.kuyla..." ile ilgili etiketler Pınar Altuğ Yağmur Atacan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.