Burak Özçivit, Katar'da izdiham yarattı

Çocuk taciziyle suçlanan ABD’li aktör Kevin Spacey ile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştığı için eleştiri yağmuruna tutulan Burak Özçivit, Katar'da büyük bir ilgiyle karşılandı. Gittiği alışveriş merkezini dolduran hayranları nedeniyle zor anlar yaşadı.

Katar'da Hollywood oyuncusu Kevin Spacey ile bir araya gelen oyuncu Burak Özçivit, cinsel istismar suçuyla yargılanan Kevin Spacey ile fotoğraflarını paylaşınca tepki çekmiş, ardından da fotoğrafları silmişti.

Hala Katar'da bulunan Burak Özçivit hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özçivit, Katar'da adeta izdiham yarattı. Ünlü oyuncunun alışveriş merkezinde olduğunu duyan hayranları yanına koştu.

KORUMLARIN ARASINDA YÜRÜDÜ

Gittiği bir alışveriş merkezinde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Özçivit zor anlar yaşadı ve bulunduğu alandan korumalar eşliğinde ayrılabildi. Kalabalıktan dolayı yürümekte güçlük çeken Özçivit'in o anları sosyal medyada paylaşıldı.

 

Burak Özçivit, Katar'da izdiham yarattı ile ilgili etiketler Burak Özçivit Sosyal Medya Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.