İMAMOĞLU’NUN YANINDAKİ ‘KAFA KOPARAN’ KİM?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, CHP'deki balya balya paralar skandalı ile görüntülerde yer alan ‘Kafa koparan’ lakalplı şahsı, dönemin CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sessizliğini ve ‘Garson’daki ikinci dalgada Özel Harekat, İstihbarat ve Terör’de FETÖ temizliğini tartıştı.

''CHP'DEKİ BALYA BALYA PARALARIN KAYNAĞI NE?''

Bozkurt, ''Deste deste paraların içinden eurolar çıktı. CHP'deki balya balyalar paralar skandalının içinden İmamoğlu İnşaat'ın genel müdürü Tuncay Yılmaz çıktı. İmamoğlu İnşaat'ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz, olayın baş aktörü Fatih Keleş'in başkanlığını yaptığı İBB Spor Kulübü'nün mali işler yöneticisiymiş. Bu işi İBB Spor Kulübü üzerinden yapmışlar. İmamoğlu yönetimine çok yakın bir isim olan Erkan Çakır, daha sonra bu işin akçeli işler olduğunu söyleyen isimlerden biridir. CHP'deki balya balya paraların kaynağı ne?

''KELEŞ'İN MALİ OLARAK YÜKSELİŞİNİN İMAMOĞLU İLE ÇALIŞMAYA BAŞLAMASINDAN SONRA OLDUĞU SÖYLENİYOR''

Fatih Keleş ilginç bir profil. Keleş'in 2014'te Beylikdüzü Belediyesi'nde meclis üyesi olduğunda beri bu yana İmamoğlu'yla çok yakın. İmamoğlu'nun gizli kasası deniyor. Keleş'in mali olarak yükselişinin İmamoğlu ile çalışmaya başlamasından sonra olduğu söyleniyor. Marinada villalar, sanayi sitesinde arsalar, tatillerde tekneler... İmamoğlu'yla yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Keleş'in mali yükselişi MASAK'ın dikkatini çekti. Araştırma yapılacaktır.  İmamoğlu euroların nereden geldiğini açıklasın. Bankadan çekildi ise dekontunu göstersin.

''CHP'DEKİ BU PARALAR NEREDEN GELDİ? BUNLAR KARA PARALAR MI? NEREYE AKTARILDI? BİRİLERİ BİR YERDE PARA MI TUTUYOR?''

Dönemin CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun tüm detayları bildiğini ve konuşulması için sustuğunu düşünüyorum. Kılıçdaroğlu da aynı şekilde susuyor. CHP'deki bu paralar nereden geldi? Bunlar kara paralar mı? Nereye aktarıldı? Birileri bir yerde para mı tutuyor? Bu paralar belli kişilere medyada finans için mi aktarılıyor? CHP'yi ve IBB'yi kayıt dışı para aktarımının ortaya çıkması mı ürkütüyor.

''GARSON'DA YENİ BİR DALGA BAŞLAYACAK''

'Garson'da yeni bir dalga başlayacak. Özellikle özel harekat, istihabrat ve terörle mücadele dairesinde FETÖ'ye karşı yeni bir temizlik olacak. FETÖ, yeni başlayacak temizlik operasyonuna karşı algı operasyonlarına başladı.'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İMAMOĞLU’NUN YANINDAKİ ‘KAFA KOPARAN’ KİM? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP Canan Kaftancıoğlu İstanbul FETÖ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.