Ozan Güven'den, Serenay Sarıkaya'yla sevişme sahnelerine ilk yorum!

Arnavutköy'de bir balıkçı çıkışı görüntülenen Ozan Güven, Çi dizisinde Serenay Sarıkaya’yla olan sevişme sahneleriyle ilgili muhabirlere "Beğendiniz mi?" demekle yetindi.

Gece yarısına doğru mekandan çıkan oyuncu Ozan Güven, kapıda bekleyen muhabirlere “Kim varmış burada? Ajda Pekkan mı?” diye takıldı.

Puhu TV'de internet üzerinden yayınlanan Fi, 2. sezonda Çi ismiyle yayınlanmaya başlandı. Dizinin duş sahnesi en çok konuşulan konu oldu.

5a181fc618c7730d809e36a6

CAN MANAY İLE DURU'NUN SAHNELERİ OLAY OLDU

Can Manay karakterine hayat veren Ozan Güven ile Duru karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya'nın duşta öpüşme sahneleri yine çok konuşuldu. Dizi için bu sezon "Daha az ateşli sahne olacak." dense de ilk bölümden ateşli sahneler gelmişti.

5a181fbc18c7730d809e36a2

Güven, “Çi” dizisinde Serenay Sarıkaya’yla olan sevişme sahneleri hakkında soru gelince, yorum yapmak yerine dönüp “Beğendiniz mi?” dedi.

Ozan Güven'den, Serenay Sarıkaya'yla sevişme sahnelerine ilk yorum! ile ilgili etiketler Ozan Güven Serenay Sarıkaya puhutv duru sevişme sahne çi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.