Otel odasında baygın halde bulundu! Şoke eden iddia: Johnny Depp intihar mı etti?

Johnny Depp’in Budapeşte’deki konseri otel odasında bayıldığı için iptal edildi. Ünlü şarkıcının yüksek dozda yasaklı madde alıp intihar girişiminde bulunduğu iddia ediliyor.

Olaylı boşanması ve sonrasında eski eşi Amber Heard'e karşı kazandığı şiddet davasının ardından sinemaya dönüş yapmaya hazırlanan Johnny Depp hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Karayip Korsanları, Vegas'ta Korku ve Nefret, Düşler Ülkesi, Halk Düşmanları ve Kara Düzen gibi birçok filmde rol alan dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Johnny Depp, Budapeşte'deki konseri için Macaristan'a gitti. Bir otelde konaklayan Depp, odada baygın halde bulundu.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Daily News Hungary'ye göre, Johnny Depp'in Budapeşte'deki konseri 18 Temmuz'da otel odasında bayıldığı için iptal edildi. Yüksek dozda yasaklı madde alıp intihar girişiminde bulunduğu iddia ediliyor. Ünlü ismin kendisi ya da basın danışmanı konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Otel odasında baygın halde bulundu! Şoke eden iddia: Johnny Depp intihar mı etti? ile ilgili etiketler Johnny Depp
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.