Osman Bey ve Bala Hatun'un Evlat Hasreti Bitiyor mu? Kuruluş Osman'da Şok Gelişme!

Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman 84. bölüm fragmanıyla yine bomba gibi bir bölümün işaretini verdi. Bala Hatun'un doğum sancısı çekerken esir alınması Osman Bey'le olan evlat hasretine son verecek mi? İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı...

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman son bölümü ile yine merak uyandırdı. Bala Hatun'un Alaeddin'e hamile kalması ile başlayan süreç Bala'nın esir alınmasıyla devam ediyor. Osman Bey ve Bala Hatun'un evlat hasreti bitiyor mu? Dizinin yeni bölüm fragmanında ise o detay çok konuşulacak. Osman Bey ve Bala Hatun'un Evlat Hasreti Bitiyor mu? Kuruluş Osman'da Şok Gelişme!

Kuruluş Osman 84. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ile olay olan dizide Bala Hatun'un doğum sancısı içerisinde esir alınması izleyicinin de aklına "Bala Hatun doğum yapacak mı, Osman Bey ve Bala Hatun'un evlat hasreti bitiyor mu" sorularını getirdi.

Osman Bey ve Bala Hatun'un Evlat Hasreti Bitiyor mu? Kuruluş Osman'da Şok Gelişme!

Bala Hatun ve Osman Bey'in Evlat Hasreti Bitiyor mu?

Tarihte kendisine karşı kurulan tüm tuzak ve belalardan sağ çıkmayı başarmış efsane bir karakter olan Osman Bey bu kez nasıl kurtulacak? Ağabeyi Gündüz'ün Osman'ı kurtaracağı ve gözünde büyüyeceği tahminleri de var. Ancak tüm detaylar Kuruluş Osman yeni bölümde olacak..

Osman Bey'in Kuruluş Osman son bölümde Selcan Hatun'dan Cerkutay'a kız istediği sahneler damga vurmuştu. Ancak Cerkutay girdiği mücadele sonucunda okla yaralandı.

Kuruluş Osman 84. bölümü gelecek hafta ATV ekranlaınrda olacak.

 

 

Osman Bey ve Bala Hatun'un Evlat Hasreti Bitiyor mu? Kuruluş Osman'da Şok Gelişme! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman bala hatun osman bey
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.