Ortalık fena karışacak! Sinan Akçıl'ın bu sözleri Tan Taşçı'ya mı?

2022 Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Erkek Şarkıcı” kategorisinde finale kalan Tan Taşçı, ödül törenin etik ve doğru ilkelere göre yapılmadığını gerekçe göstererek adaylıktan çekildiğini duyurdu. Tan Taşçı'nın bu açıklamasının hemen ardından meslektaşı Sinan Akçıl da “Ödülü alamayacağını bilenler çekiliyor nedense, yeni akım” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Sinan Akçıl'ın bu paylaşımı Tan Taşçı'ya gönderme olarak yorumlandı.

Armağan Çağlayan, Yeşim Salkım, Gripin, Işıl Yücesoy, Aslı Şafak, Işın Karaca, Özlem Türkad, Şanışer gibi isimlerin ardından şarkıcı Tan Taşçı da, bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile Altın Kelebek adaylığından çekildiğini duyurdu.

En İyi Erkek Şarkıcı” kategorisinde aday olarak gösterilen Tan Taşçı bugün sosyal medya hesabından ''Aday gösterilmiş olduğum Altın Kelebek Ödülleri’nden gerek dünya görüşüm, gerekse hiç bir ödül törenini yeterince bağımsız ve etik bulmamam sebebi ile çekildiğimi bildirmek isterim.'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

sinan akçıl - tan taşçı

SİNAN AKÇIL'DAN OLAY PAYLAŞIM!

Tan Taşçı'nın bu paylaşımının hemen ardından meslektaşı Sinan Akçıl da dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Altın Kelebek adaylığından çekilen isimleri hedef alan Sinan Akçıl, Instagram hesabından “Bu Altın Kelebek ödül töreninden ödülü alamayacağını bilenler çekiliyor nedense. İlginç, yeni akım” şeklinde bir paylaşım yaptı. Tan Taşçı'nın açıklamasından çok kısa bir süre sonra Sinan Akçıl'ın böyle bir paylaşımda bulunması meslektaşına gönderme olarak yorumlandı.

Sinan Akçıl'ın bu sözleri Tan Taşçı'ya mı?

 

Ortalık fena karışacak! Sinan Akçıl'ın bu sözleri Tan Taşçı'ya mı? ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Tan Taşçı Altın Kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.