Orman Çocuğu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

23 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Orman Çocuğu adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Orman Çocuğu hangi kanalda? Orman çocuğu oyuncuları kimlerdir?

23 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Orman Çocuğu adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Orman Çocuğu 2016 yılında vizyona girmiştir..

ORMAN ÇOCUĞU FİLMİ KONUSU NEDİR?

Ailesini kaybeden bir erkek çocuk vahşi ormanın derinliklerinde bir ayı, bir siyah panter ve bir kurt sürüsü tarafından büyütülür. Bagheera, Mowgli’ye bu macerada akıl hocalığı yapacaktır. Canlı-aksiyon ve epik türündeki bu hikayede, kurtlar tarafından yetiştirilen Mowgli evi bildiği tek yeri terketmek zorunda kalınca, hem kendisini hem dış dünyayı keşfetmek için yeni bir arayışa çıkacaktır.

Orman Çocuğu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Rudyard Kipling‘in klasik çocuk romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Jon Favreau sırtlarken uyarlama senaryo ise Justin Marks’a ait. Disney tarafından hayata geçirilen filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Ben Kingsley ve Neel Sethi isimleri başı çekerken kadroda onlara Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Lupita Nyong'o ve Giancarlo Esposito isimleri yer alıyor.

ORMAN ÇOCUĞU FİLMİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Jon Favreau

Oyuncular: Neel Sethi, Ben Kingsley, Bill Murray

Tür: Macera, Aile, Fantastik

Yapım Yılı: 15 Nisan 2016 / 1s 46dk

Orman Çocuğu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Orman çocuğu filmi konusu nedir özet oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.