Orhan Aydın'ın enkaz altında kalan kızı Eylem Aydın'dan acı haber geldi!

Usta oyuncu Orhan Aydın, eski eşi Elif Torun Öneren'in ve kızı Eylem Aydın'ın Hatay'da enkaz altında kaldığını duyurarak yardım istemişti. Aydın'ın eski eşi Öneren kurtulurken, kızı Eylem'in depremden 6 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler çevredeki 10 ili etkiledi. En büyük yıkımlardan biri de Hatay'da gerçekleşti.

ESKİ EŞİ ENKAZDAN ÇIKARILMIŞTI

Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın, önce sosyal medya hesabından kızına ulaşamadığını duyurdu. Ardından kızı ve eski eşi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını açıklayıp yardım istedi. Çok geçmeden Orhan Aydın'ın eski eşi Elif Torun Öneren enkaz altından çıkarıldı.

 Orhan Aydın'ın enkaz altında kalan kızı Eylem Aydın'dan acı haber geldi!

Aydın güzel haberi "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış... Sıra kızımda... (haydi canım benim haydi diren) tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır" notuyla duyurmuştu

KIZI EYLEM HAYATINI KAYBETTİ

 Orhan Aydın'ın enkaz altında kalan kızı Eylem Aydın'dan acı haber geldi! - Resim : 2

Ancak Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın'dan ise kötü haber geldi. Depremin 6. gününde Eylem Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı.

 

 

 

 

 

 

Orhan Aydın'ın enkaz altında kalan kızı Eylem Aydın'dan acı haber geldi! ile ilgili etiketler Orhan Aydın ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.