Organize İşler filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

31 Ağustos TRT 1 yayın akışında yer alan Organize İşler adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Organize İşler hangi kanalda? Organize İşler oyuncuları kimlerdir?

31 Ağustos TRT 1 yayın akışında yer alan Organize İşler adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Organize İşler 2005 yılında vizyona girmiştir..

ORGANİZE İŞLER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Suçlarla dolu, karmaşık bir şehir olan İstanbul… Masumlar ve suçlular dirsek temasında, birbirlerine uyumlu bir tavırla hayatlarını idame ettirmektedirler. Süpermen kostümü giyip hayatını kazanmaya çalışan sıradan bir adam kendisini bir anda suç dünyasının göbeğinde bulacaktır. Suç dünyasının tam ortasında bir masuma aşık olacak, kendisi dahil herkesin kafasını karıştıracak ve bir şekilde hayatta kalmaya çabalayacaktır. İstanbul’da masumlar, suçlular ve ‘daha’ suçlular vardır.

ORGANİZE İŞLER FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağ

Tür: Dramatik komedi

Yapım Yılı: 23 Aralık 2005 / 1s 49dk

Organize İşler filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan Organize işler film konusu nedir oyuncuları kimdir nerede çekildi kaç yılında çekildi organize işler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.