Orchid (OXT) nedir? Nereden alınır?

Kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, bu konu da en çok merak edilen birimlerden olan Orchid (OXT) hakkındaki detaylar ilgi çekiyor. Peki, Orchid (OXT) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Son dönemlerde kripto paralarda çeşitlilik hız kazandı. En önemli kripto paralar arasında yer alan Orchid (OXT) hakkındaki detaylar da merakla araştırılıyor. Geliştiriciler, artan jeopolitik gerilimin ve yerel kısıtlamaların karşısında internet özgürlüğü için büyüyen bir trendin de altını çiziyor.  Orchid (OXT) nedir? Detaylar haberimizde...  

Orchid (OXT) nedir? Nereden alınır?

ORCHID (OXT) NEDİR?

Kripto para ile çalışan sanal özel ağ (VPN) olan Orchid'in yerel tokeni de yine aynı isimle anılıyor: Orchid (OXT).

Orchid, kripto para karşılığında VPN hizmeti veren bir ağdır. Kripto parasının sembolü OXT'dir

Aralık 2019'da piyasaya sürülen Orchid, kendini dünyanın ilk teşvikli, eşler arası gizlilik ağı olarak tanımlıyor.

Protokolün hedefi, kullanıcıların, herhangi bir katılımcı sağlayıcıdan bant genişliği satın almasına olanak sağlamak için kripto para ödemelerini kullanmak ve internetteki kısıtlamaların üstesinden gelmek. Bu işlem, Ethereum ERC-20 standardında sahip bir token olan OXT'yi kullanarak gerçekleşen olasılıklı nano ödeme denilen özellik kullanılarak yapılıyor.

Sağlayıcılara düzenli ödemeler zincir dışında gerçekleşiyor. Bu da Orchid'in, Ethereum ağındaki yığılma ve Gas ücretleri sorunlarının ortadan kaldırılmasını sağlıyor.

Servis, kullanıcı başına ödeme sistemi kullanıyor. Böylece kullanıcılar, aylık veya yıllık ücretler yerine sadece ağa bağlandıklarında ödeme yapıyorlar.

ORCHID (OXT) NEREDEN ALINIR?

OXT; Binance, Kraken ve Coinbase Pro gibi büyük borsalarda, mevcut kripto para, sabit değerli kripto para ve itibari çiftler ile rahatlıkla değiştirilebilir.

 

 

 

Orchid (OXT) nedir? Nereden alınır? ile ilgili etiketler orchid
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.