Öpüşme sahnesi olay olmuştu! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den samimi açıklamalar!

Star TV'nin büyük bir heyecanla izlenen Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Hello dergisine kapak oldu. Saraçoğlu ve Demir arkadaşlıkları konusunda samimi açıklamalarda bulundu.

Her hafta reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi oyuncuları gündemden düşmüyor. Dizideki tutkulu öpüşme sahneleriyle gündeme gelen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, Hello dergisine kapak oldu.

"BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ TANIYORUZ"

Yalı Çapkını’nın ilk bölümünden itibaren yakaladıkları güzel enerji ile dikkat çeken Saraçoğlu ve Demir açıklamalarında, “Arkadaş olmamızın etkisi neredeyse her sahneye yansıyor. Birbirimizi bu kadar iyi tanıdığımız için oyun alanlarımızı çok iyi kollayabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öpüşme sahnesi olay olmuştu! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den samimi açıklamalar!

"BİRBİRİMİZE ALIŞKIN OLDUĞUMUZ İÇİN..."

Afra Saraçoğlu ise yaptığı açıklamada, “Mert’in de dediği gibi, birbirimizi tanıyor olmamız sahnelerin enerjisine doğrudan yansıyor. Birbirimize alışkın olduğumuz için daha rahat ve doğal bir akışla çıkarabiliyoruz sahnelerimizi" dedi.

 Öpüşme sahnesi olay olmuştu! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den samimi açıklamalar! - Resim : 2

 

 

 

 

Öpüşme sahnesi olay olmuştu! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den samimi açıklamalar! ile ilgili etiketler Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.