Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım!

MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, mücadele ettiği lenf kanserinin tekrar nüksetmesi nedeniyle 8 Temmuz'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta sanatçı gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Uğur'un ölüm haberiyle dünyası başına yıkılan hayat arkadaşı Aysun Aslan Uğur, duygulandıran bir paylaşım yaptı.

MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur,  mücadele etttiği lenf kanserinin tekrar nüksetmesi nedeniyle 8 Temmuz'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 69 yaşındayken aramızdan ayrılan usta sanatçı vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

ÖZKAN UĞUR'A GÖZYAŞLARIYLA VEDA EDİLDİ!

Sanatçının 52 yıllık yakın arkadaşları olan Mazhar Alanson ve Fuat Güner, Özkan Uğur için AKM'de düzenlenen veda töreninde konuşmakta güçlük çekti ve sözleri boğazlarına düğümlendi. Mazhar Alanson, yakın dostu Özkan'a ''Özkancım ele güne yapayalnız böyle de olmaz ki... Böyle de bırakılmaz ki gözyaşlarımız bitti mi sandın. Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık" sözleriyle veda etti. Özkan Uğur'un eşi ise Uğur için bir dakikalık saygı duruşu istedi. Taksim Camii'nde cenaze namazı kılınan Özkan Uğur, gözyaşları içinde toprağa verildi.

ÖZKAN UĞUR'UN EŞİNDE DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM!

Ünlü sanatçının ölümünün ardından eşi Aysun Aslan Uğur, herkesi duygulandıran bir paylaşım yaptı.Aysun Aslan paylaşımında Özkan Uğur ile olan fotoğraflarına yer vererek şu cümleleri kullandı:

''Kendimi o kadar eksilmiş, kederli ve yorgun hissediyorum ki…

Bir olduğumuz bunca yılın ardından seni görmeden, sesini duymadan, yamacımda hissetmeden, birbirimizi eleştirmeden, dalga geçmeden, kavga edip barışmadan, birlikte kahkaha atmadan, nasıl olacak Özkanım? Genç ruhlarımız birbirine olan sevgisini yitirmeden birlikte yaşlanacağız bu Dünyada sanıyordum. Bundan sonrası sensiz bir kara delik. Seni bu boyuttan uğurladık. Artık başka bir boyutta hep olduğun gibi hiç bir varlığı incitmeden akacaksın.

Acımızı paylaşan, her derdimize deva olan yakın dostlarımıza, arkadaşlarımıza, telefon ve mesajlarını cevaplayacak güç bulamadığım tanıdık tanımadık tüm sevenlerine, dualarınıza sonsuz teşekkür ediyorum…

Uğurlar olsun, hep içimizde olacaksın canımın içi. Ardında bıraktıklarınla, tertemiz kalbinle hiç unutulmayacaksın. Sevenlerin hiç eksilmeyecek, sanatının ışığıyla daha çok kuşakları aydınlatacaksın.

Nur içinde yat… Mekanın Cennet olsun Özkanım. Hepimizin başı sağ olsun.'' 

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım!

 

 

 

 

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım! ile ilgili etiketler Özkan Uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.