Ölümlü Dünya filmi konusu nedir? Ölümlü Dünya filmi oyuncuları ve kadrosu

26 Ocak 2018 yılında gösterime giren Ölümlü Dünya filminin yönetmenliğini Ali Atay yapmıştır. Filmin başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul gibi önemli isimler yer almaktadır. Filmin türü komedi, aksiyon, macera olarak belirlenmiştir. Ölümlü Dünya filmi konusu nedir? Ölümlü Dünya filmi oyuncuları ve kadrosu gibi merak edilen soruların işte yanıtı…

TAFF Pictures tarafından yapılan Türk komedi ve aksiyon filmi Ölümlü Dünya izleyici karşısına 26 Ocak 2018 tarihinde çıkmıştır. Film ilk üç günde 109.439 kişi tarafından izlenerek başarıya imza atmıştır. 585.145 izleyici sayısına ulaşarak 7 milyon lira hasılat elde etmiştir. Ölümlü Dünya filmi konusu nedir? Ölümlü Dünya filmi oyuncuları ve kadrosunu merak edenler var. Merak edenler için film hakkında bilgileri hazırladık.

ÖLÜMLÜ DÜNYA FİLMİ KONUSU

Mermer ailesi Haydarpaşa Garı’nda lokanta işletmektedir. Bu aile 8 kişiden oluşmakta ve geniş bir ailedir ama gerçek göründüğü gibi değildir. Mermer ailesi aslında kiralık katildir. Dünya çapında etkin olan dev bir organizasyon için görev yapmaktadırlar. Bu görevde bazı işler karışmasıyla beraber ortalık karışacaktır. Ailenin kimliği açığa çıkmasıyla da aksiyon hiç eksilmez.

ÖLÜMLÜ DÜNYA OYUNCULARI

Ahmet Mümtaz Taylan - Gazanfer
Alper Kul - Oktay
Sarp Apak - Serhan
İrem Sak - Begüm
Doğu Demirkol - Zafer
Feyyaz Yiğit - Serbest
Meltem Kaptan - Sevil
Mehmet Özgür - İlhami
Özgür Emre Yıldırım - Atakan
Ferit Kaya - Arif
İbrahim Selim - Müşteri
Kubilay Tuncer - Müffetiş
Mustafa Kırantepe - Kahya
Güneş Hayat - Begüm'ün annesi
Osman Alkaş - Begüm'ün babası
Ender Gözü - Resepsiyonist
Gümeç Alpay Aslan - Itır

Ölümlü Dünya filmi konusu nedir? Ölümlü Dünya filmi oyuncuları ve kadrosu ile ilgili etiketler ölümlü dünya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.