Oğuz Gündoğdu kimdir? Neden öldü?

Deprem uzmanı olarak bilinen, İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Gündoğdu'nun vefat haberinin ardından yaşamı ve ölüm sebebi büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Oğuz Gündoğdu kimdir? Neden öldü? Ayrıntılar haberimizde...

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi eski öğretim üyesi Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Deprem uzmanı olarak bilinen Gündoğdu'nun yaşamı ve ölüm sebebi merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Oğuz Gündoğdu kimdir? Neden öldü? Detaylar haberimizde...

Oğuz Gündoğdu kimdir? Neden öldü?

DEPREM UZMANI OĞUZ GÜNDOĞDU NEDEN ÖLDÜ?

Daha önce kalp ameliyatı olan ve kısa süre önce rutin kontrolleri sırasında damar tıkanıklığı tespit edilen Oğuz Gündoğdu, Beylikdüzü'ndeki özel bir hastanede ameliyata alınırken stent takıldı. Sabaha karşı fenalaşan Oğuz Gündoğdu yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

OĞUZ GÜNDOĞDU KİMDİR?

Balıkesir'in Badırma İlçesi'nde 1947 yılında dünyaya gelen, yıllarca İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeliği yapan evli ve 1 çocuk babası Dr. Gündoğdu'nun cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Özellikle Kuzey Anadolu Fay Hattı konusunda uzmanlığı ile tanınan, 1999 Gölcük Depremi sırasında aktif olarak sahada görev yapan Dr. Oğuz Gündoğdu, emekli olmasından sonra da, Mahalle Gönüllüleri Derneği (MAGDER) Başkanlığı yaparak, çeşitli sivil toplum örgütlerinin yaptığı toplantılara katılarak olası İstanbul depremine karşı bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyordu.

 

Oğuz Gündoğdu kimdir? Neden öldü? ile ilgili etiketler ölüm vefat oğuz gündoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.