Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da içtiği bir kase çorbanın fiyatına isyan etti

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da gittiği bir restoranda içtiği çorbanın fiyatının 132 TL olmasına isyan etti. Sadece bir kase çorbaya 132 TL ödeyen Nurgül Yeşilçay, tepkisini sosyal medya üzerinden "Fiyatını yazmayı unuttum 132 TL! Uçmuş bunlar ya" şeklindeki paylaşımıyla dile getirdi.

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan ve final yapan 'Son Nefesime Kadar' dizisiyle izleyici karşısına çıkan 46 yaşındaki oyuncu Nurgül Yeşilçay, projesi bittikten sonra tatil yapmak için gittiği Bodrum'daki bir restoranda içtiği çorbanın fiyatına isyan etti.

Nurgül Yeşilçay, içtiği çorbanın fiyatını öğrenince Instagram'da çorbanın fotoğrafını paylaşıp şu notu düştü: "Ay öyle bir yerdeyiz ki of çok iyi. Çorbanın fiyatı 132 TL. Uçmuş bunlar ya."

Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da içtiği bir kase çorbanın fiyatına isyan etti

MEVLÜT TEZEL: BODRUM'DAKİ LAHMACUNUN TAHTINI SARSACAK GELİŞME''

Konu ile ilgili köşesinde bir yazı kaleme alan Sabah yazarı Mevlüt Tezel, ''Bodrum'daki geleneksel pahalı lahmacun haberlerinin tahtını sarsacak bir gelişme bu!'' diyerek şu ifadelere yer verdi...

''En ucuz yemek çorbanın 132 lira olması çarpıcı bir örnek. 2 lirayı niye eklemişler, anlamadım. O da tuz parası mı acaba?

Çorbacı da ünlü oyuncuya "Bölüm başı 150-200 bin TL kazanıyorsun çorbaya 132 lira vermek üzmez seni" diyebilirdi aslında.

Tüm dünyada olduğu gibi lüks restoranlarda fiyatların abartılı olması normal. Bazıları sıradan vatandaşla muhatap olmamak için pahalı restoranlara gider!''

 

 

Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da içtiği bir kase çorbanın fiyatına isyan etti ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay Bodrum Sosyal Medya çorba
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.