Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! Hastaneye kaldırıldı: İşte ünlü şarkıcının yakalandığı hastalık

Şarkıcı Nilüfer sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile sevenlerini üzdü. Yakalandığı hastalığı açıklayan ünlü şarkıcı, devam eden tedavisi nedeniyle 22 Eylül'deki konserini ertelediğini de duyurdu.

Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Nilüfer İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili dostlar ve değerli kamuoyuna, birkaç gün önce başlayan yüksek ateş ve beraberindeki semptomlarla, maalesef Covid virüsüne yakalandığımı öğrendim. Hastanede tedavim devam ediyor ama değerli doktorlarımızın da gayretiyle en kısa zamanda iyileşme sürecimi tamamlayacak ve yeniden buluşacağız. Bu yüzden, 22 Eylül Kuruçeşme Açık Hava konserimi, 14 Ekim'e ertelemek zorunda kaldım. En kısa zamanda, bir arada, yeniden buluşmak dileğiyle..."

Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! Hastaneye kaldırıldı: İşte ünlü şarkıcının yakalandığı hastalık

 

Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! Hastaneye kaldırıldı: İşte ünlü şarkıcının yakalandığı hastalık ile ilgili etiketler Nilüfer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.