Nil Karaibrahimgil'den 'karantina' şarkısı! Sosyal medyada paylaştı...

Çin'de başlayan koronavirüs salgını kısa sürede tüm dünyada yayıldı ve Türkiye'ye de geldi. Salgına önlem almak için herkes evlerine kapandı. Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil evden çıkmayan vatandaşlara moral vermek için şarkı besteledi. Ünlü şarkıcı bestelediği şarkıyı 'Şu anki duygularım' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs salgınına en büyük önlem olarak herkesin evde kalması tavsiye ediliyor. Ünlü şarkıcılar ve sanatçılar da yetkililerin uyarılarına uyarak evlerinden çıkmıyor.

Koronavirüsten korunmak için evden çıkmamayı tercih eden ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları canlı yayınlarla takipçilerine moral konserleri veriyor.

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil de bestelediği 'karantina' şarkısını "Şu anki duygularım” notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının duygusal şarkısı Instagram'da yüz binlerce defa izlendi.

Şarkının sözleri şöyle:

Nasıl oldu biz de anlamadık
Birden evlerimize kapandık
Dünyayı bir virüs mü ne sarmış
Öldürürmüş hiç şakası yokmuş

Özlüyorum arkadaşlarımı
Annemi, babamı özlüyorum
Sokaktan geçen yabancılara
Omuzumla çarpmayı özlüyorum

Nereye kadar bu karantina?
Sen biliyor musun Valentina?
Çiçekler açıyorlar dışarda
Baharın da hiç haberi yokmuş

Geçecek, bu günler de geçecek
Her şey gibi anısı kalacak
Herkesin bir yanı güçlenecek
Herkesin bir yanı solacak

Yan yana durmayı özlüyorum
Size sarılmayı özlüyorum

Nil Karaibrahimgil'den 'karantina' şarkısı! Sosyal medyada paylaştı... ile ilgili etiketler Nil Karaibrahimgil Instagram Karantina
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.