Netflix Dizisi The Empress 2. Sezon Olacak mı? The Empress Yeni Sezon Kadrosunda Devrim Lingnau Var mı?

The Empress 2. sezon çıkış tarihi Netflix severler tarafından araştırılmaya başlandı. The Empress, Fransız drama severlerin ilgiyle takip ettiği bir dizi oldu. İmparator Franz Joseph ve evlenen ve Avusturya İmparatoriçesi olan bir hikayeye gidiyoruz.

29 Eylül 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanan Almanya orijinli The Empress 2. sezon olacak mı merak ediliyor. İlk sezonu 6 bölümden oluşan The Empress dizisinin yönetmenliğini Florian Cossen ve Katrin Gebbe üstlenirken, senaryosunu Katharina Eyssen, Bernd Lange, Janna Maria Nandzik ve Lena Stahl kaleme aldı.

THE EMPRESS OYUNCULARI...

Devrim Lingnau, Philip Froissant, Melika Foroutan, Johannes Nussbaum, Elisa Schlott, Jördis Triebel ve Almila Bağrıaçık gibi isimler yer alıyor.

The Empress Konusu Nedir?

Asi ruhlu Elisabeth, İmparator Franz’a âşık olup beklenmedik bir şekilde onunla evlenince Viyana sarayının gerilim ve entrika dolu dünyasına adım atar. The Empress 2. sezon için Netflix'ten açıklama yapılmadı.

The Empress Dizi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

On altı yaşındaki Bavyera prensesi Elisabeth “Sisi”, kız kardeşinin nişanlısı İmparator Franz Joseph’e aşık olur ve ikisi daha sonra evlenir. Viyana’ya taşınır ve kendisini mahkeme siyasetinin karmaşıklığı ve kocasının entrikacı aile üyeleri arasında gezinmek zorunda bulur. Aynı zamanda halası olan kayınvalidesi Sophia, neredeyse anında ona düşman olur. Franz Joseph’in küçük kardeşi, kayınbiraderi Maximilian, ağabeyini gölgede bırakmaya ve yönetmeye daha layık olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.

Netflix Dizisi The Empress 2. Sezon Olacak mı? The Empress Yeni Sezon Kadrosunda Devrim Lingnau Var mı? ile ilgili etiketler the empress konusu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.