Nesrin Cavadzade - Gökhan Alkan birlikteliğinde mutsuz son! Düğün beklerken ayrılık geldi

2020 yılında Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve daha önce birçok kez ayrılıp barışan 39 yaşındaki Nesrin Cavadzade ile 34 yaşındaki Gökhan Alkan ilişkisini noktaladı. Gökhan Alkan ayrılık sonrası, evlilik teklifinde bulunduğu ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Nesrin Cavadzade'yi Instagram'da takipten çıktı. Alkan ayrıca sevgilisiyle olan tüm karelerini de sildi.

Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın birlikteliğinde yeni bir gelişme yaşandı. Gökhan Alkan, geçtiğimiz Ağustos ayında evlilik teklifi ettiği meslektaşı Nesrin Cavadzade ile ayrıldı.


NESRİN CAVADZADE'Yİ SİLDİ, AŞK POZLARINI DA KALDIRDI

Daha önce birçok kez ayrılıp barışan çiftin bu yaz evlenmesi bekleniyordu. İKilinin hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. İlk hamle Gökhan Alkan'dan geldi ve yakışıklı oyuncu sevgilisini sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı. Instagram'da Nesrin Cavadzade'yi arkadaşlar listesinden çıkaran Gökhan Alkan, sevgilisiyle çekilen romantik karelerini de sildi.

Nesrin Cavadzade - Gökhan Alkan birlikteliğinde mutsuz son! Düğün beklerken ayrılık geldi

Nesrin Cavadzade ise sevgilisinin bu hamlesi karşısında hiçbir şey yapmadı. Gökhan Alkan'ın bu hareketi, sevgilisine sinirli olduğu ve kırıldığı şeklinde yorumlandı. İkilinin ayrılık sebebi merak konusu oldu.

 

Nesrin Cavadzade - Gökhan Alkan birlikteliğinde mutsuz son! Düğün beklerken ayrılık geldi ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.