'Tezkereye HDP ile 'Hayır' diyen CHP'yi nereye konumlandırıyorsunuz?'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, PKK'nın HDP'ye talimat belgesini, ’Kürdistan’ sessizliğini bozan Meral Akşener'in açıklamalarını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun KHK’lılara dönüş vaadini ve ABD ile Türkiye arasındaki F-35 ve F-16 konusundaki son gelişmeleri konuştu.

"HDP İLE 'HAYIR' DİYEN CHP'Yİ NEREYE KONUMLANDIRIYORSUNUZ?"

Nedim Şener, "Hala tezkerenin şokundayım. HDP, PKK ile kenara çekilmiş olan biteni seyrediyor. PKK’lı terörist gülerek, ‘Eğer tezkereye ‘Evet’ demiş olsaydı iktidar iddiasını kaybederdi’ diyor. HDP’yi PKK’nın yanında konumlandırması önemliydi. Madem öyle, tezkereye HDP ile ‘Hayır’ diyen CHP’yi nereye konumlandırıyorsunuz?

"KILIÇDAROĞLU; İNSAN BİRAZ UTANIR, SUSAR"

Kılıçdaroğlu; İnsan biraz utanır, susar. Bu konuda hiç konuşmaması gereken kişidir kendisi. O gece burnunu bile çıkarmadı Bakırköy’deki evden. Kemal Bey atıp tutacağına FETÖ’den ceza alan eski danışmanı Fatih Gürsul’u yeniden danışman olarak alsın." ifadelerini kullandı.

"HER HAFTA GRUP TOPLANTILARINI İZLEDİĞİMİZDE GÖRÜYORUZ Kİ BİR GÖLGE GRUP VAR"

Mete Yarar, "Tezkereden asıl rahatsız olması gerekenlerin CHP olması gerekmiyor mu? Her hafta grup toplantılarını izlediğimizde görüyoruz ki bir gölge grup var. Konuşmalar oraya yönelik olarak da yapılıyor.

"F-35 UÇAĞINI KALDIRMAK İÇİN PIN KODU GEREKİYOR"

Anlamışım değilim. F-35’ler, yüzde yüz yurt dışına bağlı olduğunuz bir sistem. Uçağınızı kaldırmak için pin kodu gerekiyor." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Tezkereye HDP ile 'Hayır' diyen CHP'yi nereye konumlandırıyorsunuz?' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına HDP CHP suriye ırak tezkeresi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.