'Durmuş Yılmaz çapsızmış. Nasıl TCMB Başkanlığı yapmış? İnsan ülkesine bu kadar ihanet eder mi?'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, İYİ Partili Durmuş Yılmaz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından doların ani düşüşü için akılalmaz ‘Bu bir alım fırsatı’ yorumunu tartıştı.

"Bu adam, Suriye-Irak tezkeresine 'hayır' oyu verdiğini ilan ettiği an benim için siyaseten öldü" diyen Nedim Şener, "Çapsızmış, nasıl TCMB başkanlığı yapmış? Ne oldu, nasıl fırsattı ki bu dolar daha da düştü? Siyasetten çekilmesi için güzel fırsat. İnsan ülkesine bu kadar ihanet eder mi?" sözleriyle Yılmaz'ın siyasetten çekilmesi gerektiğini savundu.

Nedim Şener'in açıklamalarının devamı:

Bu adam, Suriye-Irak tezkeresine 'hayır' oyu verdiğini ilan ettiği an benim için siyaseten öldü. Durmuş Yılmaz, övünerek bunu paylaştı. Merkez Bankası başkanı olmak, İYİ Partili bir milletvekili olmaktan çok üstündür. Onun ağırlığını taşıyabilmek şartıyla. Bu adam çapsızmış. Siyaseti de bilmiyor, nasıl bir TCMB Başkanlığı yapmış? Geçenlerde de bakanın istifasıyla ilgili tweet atmıştı, özür dilemişti. Herkesi gece yarısı Resmi Gazete'nin başına dikmişti. Bu adam gözü karartmış, kontrolü kaybetmiş. Bu artık Türkiye'nin değil, partisinin sorunu. TCMB döneminde saygınlığı varken oturup böyle pespaye hale düşer mi ya? Alım için fırsat der mi?

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Durmuş Yılmaz çapsızmış. Nasıl TCMB Başkanlığı yapmış? İnsan ülkesine bu kadar ihanet eder mi?' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına durmuş yılmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.