Nedim Şener: 15 Temmuz gecesi paket paket aldıkları makarnaları sabah geri getirdiler!

Gazeteci Nedim Şener, 15 Temmuz gecesi CNN Türk’ü basan FETÖ’cülerin karşısında dikildiği anları SuperHaber canlı yayınında anlattı. "15 Temmuz gecesi bakkalın yağmalandığını gördüm." diyen Şener o anları, "15 Temmuz gecesi paket paket aldıkları makarnaları sabah geri getirdiler."

15 Temmuz gecesi CNN Türk baskını sırasında darbeci askerlerin üzerine yürüyen ve medyada FETÖ ile mücadelenin bayraktarlığını yapan Nedim Şener 15 Temmuz gecesine dair dikkat çeken anları anlattı. 

"ŞEHİT BATUHAN'IN MESAJI ERZAK PEŞİNDE KOŞANLARA VERİLMİŞ EN GÜZEL CEVAPTIR"

"15 Temmuz gecesi bakkalın yağmalandığını gördüm." diyen Şener, "15 Temmuz gecesi paket paket aldıkları makarnaları sabah geri getirdiler. Gerçek bulgur ve makarnacılar ortaya çıktı. O gece köprüde şehit olan Batuhan Ergin'in mesajı erzak, bankamatik peşinde koşanlara, orada burada kadeh kaldıran namus yoksunlarına verilmiş en güzel cevaptır.." ifadelerini kullandı. 

İşte Şener'in konuşmasından ilgili bölüm:

"15 Temmuz gecesi bakkalın yağmalandığını gördüm. Ertesi sabah bakkala gittiğimde ertesi sabah alınan makarnaları darbe bastırıldığı için geri getirdiklerini söylediler. Adam darbe var diye 10 tane makarna almış, erzak, ekmek almış. Çürük bile olsalar hepsi alınmış. Darbe bastırıldığı için de sabah aldıklarını geri getirmişler. 15 Temmuz'dan beri insanların bulgurcu makarnacı diye aşağılandıklarını duyuyor musunuz? Gerçek bulgur ve makarnacılar ortaya çıktı. O gece köprüde şehit olan Batuhan Ergin'in mesajı erzak, bankamatik peşinde koşanlara, orada burada kadeh kaldıran namus yoksunlarına verilmiş en güzel cevaptır. ''

 

 

 

Nedim Şener: 15 Temmuz gecesi paket paket aldıkları makarnaları sabah geri getirdiler! ile ilgili etiketler Nedim Şener 15 Temmuz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.