Mustafa Sandal'ın evliliği için eski eşi Emina Jahovic ne dedi?

Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 2008–2018 yılları arasında evli olduğu meslektaşı Mustafa Sandal'ın Melis Sütşurup'la evlenmesi hakkında konuştu. Mustafa Sandal'dan, Yaman ve Yavuz adında iki çocuğu olan Emina Jahovic, ''Mustafa mutlu olsun bizim için yeterli.'' ifadelerini kullandı.

52 yaşındaki şarkıcı Mustafa Sandal, 33 yaşındaki sevgilisi Melis Sütşurup ile 3 Haziran'da İtalya'da nikah masasına oturmuş, 11 Haziran'da da Marmaris D-Maris'te düğün yapmıştı. Emina Jahovic, eski eşi ve iki çocuğunun babası Mustafa Sandal’ın Melis Sütşurup ile evlenmesi hakkında konuştu.

''MUSTAFA MUTLU OLSUN''

Emina Jahovic, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal’ın Melis Sütşurup ile evlenmesi hakkında şu açıklamayı yaptı: “Mustafa mutlu olsun bizim için yeterli. Çocuklar da olumsuz bir tepki vermediler bu duruma. O çok iyi bir baba ve çocuklarıyla harika ilgileniyor.”

 

''EVLİLİK OLAYINA PEK SICAK BAKMIYORUM''

Şarkıcı, evliliğe bakış açısını da şöyle dile getirdi: “Zaten ben evlilik olayına da iki çocuk annesi olduğum için pek sıcak bakmıyorum. Üstelik çocuklarımın ikisi de erkek. Annelerini sürekli bir erkekle görmek istemezler. Bunun için çok özel birisi lazım.”

 

Mustafa Sandal'ın evliliği için eski eşi Emina Jahovic ne dedi? ile ilgili etiketler Emina Jahovic Mustafa Sandal Melis Sütşurup
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.