Muslera ne zaman sakatlandı? Fernando Muslera sakatlanma anı!

Muslera geri döndü. Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera, bu akşam oynanan Denizlispor ile sahalara geri döndü. Taraftarlar, Muslera'nın ne zaman sakatlandığını ve sakatlanma anını merak ediyor. İşte Muslera'nın sakatlanma anı...

Muslera sakatlanma anı haberimizde. Galatasaray'ın unutulmaz kalecilerinden Fernando Muslera Denizlispor maçı ile sahalara geri döndü. Galatasaraylı taraftarlar, Muslera'nın sakatlanma anını internette araştırmaya başladı.

MUSLERA NE ZAMAN SAKATLANDI?

Geçtiğimiz sezon 14 HAZİRAN 2020 Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Fernando Muslera'nın kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edildi. Uruguaylı kalecinin sakatlık anları objektiflere böyle yansıdı.

Muslera ne zaman sakatlandı? Fernando Muslera sakatlanma anı!

 

Muslera ne zaman sakatlandı? Fernando Muslera sakatlanma anı! ile ilgili etiketler Galatasaray muslera sakatlanma anı muslera ne zaman sakatlandı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.