Murat Soner kimdir? Ne iş yapıyor? Murat Soner kaç yaşında, nereli?

YouTube'da dizi/film içerikleri hazırlayan Murat Soner'in 3 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Sosyal medyada her geçen gün daha popüler hale gelen Soner'in yaşamı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Murat Soner kimdir? Ne iş yapıyor? Murat Soner kaç yaşında, nereli? Ayrıntılar haberimizde...

Murat Soner, dizi ve film içerikleri hazırlayan ve Youtube'da 3 milyondan fazla abonesi bulunan bir Youtube fenomenidir. Soner, daha çok dizi ve film eleştirisi yapmaktadır. Her geçen gün takipçi sayısı daha da artan Soner'in hayatı merak ediliyor. Peki, Murat Soner kimdir? Ne iş yapıyor? Murat Soner kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde... 

Murat Soner kimdir? Ne iş yapıyor? Murat Soner kaç yaşında, nereli?

MURAT SONER KİMDİR?

Murat Soner, YouTube platformunda 3 milyondan fazla aboneye sahip olan bir içerik üreticisidir. Kendisi özellikle dizi ve film eleştirileri üzerine odaklanmıştır ve her videosu büyük bir ilgiyle karşılanmaktadır, milyonlarca kez izlenmektedir. Samsun doğumlu olan Murat Soner, İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Ayrıca, yeşil gözlü olan Murat Soner evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Uzun yıllar radyo programcılığı ve seslendirmeler yapan Murat Soner, sonunda YouTube dünyasına adım atmıştır. YouTube kanalının temel odak noktası eleştiri ve inceleme videoları olup, bu alanda büyük bir takipçi kitlesi bulunmaktadır. Ayrıca, bir çocuk kanalı da yönetmektedir ve bu kanal 2 milyon 100 bin aboneye kadar ulaşmıştır, ancak Murat Soner daha sonra bu kanalda video yayınlamayı bırakmıştır.

Çoğu insan tarafından bilinmese de, Murat Soner Hile isimli bir dizi projesinde oyunculuk yapmıştır. Ayrıca, hayvanlara büyük bir sevgi beslemekte ve klasik arabalara olan tutkusuyla da tanınmaktadır. Bir süre boyunca Kanada'da yaşamış, ancak olumsuz olaylar nedeniyle Türkiye'ye geri dönmüştür.

PROGRAMLAR

Radyo Müzik - Programcı

X Radio - Programcı

TRT Okul - Medyada Sağlık Programı Dış Ses

TRT Okul - Anne & Çocuk Programı Dış Ses

Pal FM - Genel Yayın Yönetmeni & Müzik Direktörü

Powertürk - Programcı

Powertürk TV - Kurumsal Ses

Radio Blue - Programcı

Kral TV - Program Sesi

İstanbul FM - Yayın Sorumlusu - Programcı

Radyo 35 (İzmir)- Programcı

Radyo Ege (İzmir) - Programcı

Radyo Kulüp (Samsun) - Programcı

Genç Radyo (Sakarya) - Programcı

Gözde FM (Yalova) - Programcı

Yalova FM - Programcı

Murat Soner kimdir? Ne iş yapıyor? Murat Soner kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Murat Soner YouTube YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.