YouTuber Murat Soner'den şoke eden iddialar: "Galatasaray’ın basketbol şubesinde kız çocuğuna 'karıma benziyorsun' diyerek özel ilgi gösteren bir koç var"

YouTube'da dizilerle ilgili çektiği videolarla tanınan yayıncı Murat Soner, sosyal medya hesabından Galatasaray Basketbol Şubesi'yle ilgili flaş iddialar ortaya attı. Soner, "Bir kız çocuğuna 'karıma benziyorsun' diyerek özel ilgi gösteren bir koçları var." ifadelerini kullandı.

Yayıncı Murat Soner X üzerinden yaptığı paylaşımlarda Galatasarat Basketbol Şubesi hakkında şoke eden iddialar ortay attı.

İşte Murat Soner'in iddiaları:

"Size son dönemde Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray’ın basketbol şubesi 13 yaş kız çocukları seviyesinde yaşananları anlatayım, şok olacaksınız:

Kız çocuklarına mobing uygulayarak, gerizekalı, aptal, beyinsiz, beceriksiz gibi kelimelerle her gün ağlatan ve “ağlamanızdan keyif alıyorum” diyen, ayrıca bir kız çocuğuna “karıma benziyorsun” diyerek özel ilgi gösteren bir koçları var.

Sakatlanan bir kız çocuğuyla “tırnak bakımım var, ilgilenemem” diyen ve daha sonra bir başka kız çocuğunun iç çamaşırını yırtacak kadar bir hareketle tedavi adı altında belinin kırılmasına, evet belinin kırılmasına ve daha çok sakatlanmasına sebep olan bir fizyoterapistleri var.

Lütfen çocuklarınızı emanet ettiğiniz antrenörleri ve kulüpleri iyi seçin! Lütfen bu gönderiyi kız erkek farketmez spor ile ilgilenen her çocuğun ailesine gönderin.

İşte Türkiye’de kadın basketbolu bu yüzden gelişmiyor."

YouTuber Murat Soner'den şoke eden iddialar: "Galatasaray’ın basketbol şubesinde kız çocuğuna 'karıma benziyorsun' diyerek özel ilgi gösteren bir koç var"

 

YouTuber Murat Soner'den şoke eden iddialar: "Galatasaray’ın basketbol şubesinde kız çocuğuna 'karıma benziyorsun' diyerek özel ilgi gösteren bir koç var" ile ilgili etiketler Murat Soner Galatasaray Basketbol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.