Murat Övüç babasının mezarı başında reklam yaptı!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, en son geçtiğimiz günlerde vefat eden modacı Nur Yerlitaş'ın mezarı başında yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti. Şimdi ise Övüç, babasının mezarı bağında yaptığı reklamı sosyal medya hesabında paylaştı. Övüç'ün bu paylaşımı tepki topladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Murat Övüç, babasının mezarı başında granit mezar taşı reklamı yaptı.

Övüç, babasının mezarı başında "Bayram yaklaşıyor. Kabristanlara ziyarete geleceğiz. Onları da güzelleştirmemiz lazım. Bakın benim babamın mezarı siyah granit yapıldı" dedi.

Murat Övüç babasının mezarı başında reklam yaptı!

Murat Övüç'ün babasının mezarında reklam yapması tepki topladı.

Övüç, kısa süre önce hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın mezarını ziyaret ederek dua okutmuştu.

Murat Övüç babasının mezarı başında reklam yaptı! - Resim : 2

Ancak Övüç'ün mezar başında ağlarken kendini videoya çektirmesi ve ölmüş bir kişiyi Instagram'da etiketleyerek paylaşım yapması eleştirilere neden olmuştu.

Murat Övüç babasının mezarı başında reklam yaptı! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Mezarlık Instagram Sosyal Medya mezar murat övüç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.