Murat Kurum İmamoğlu ile ekranlarda karşı karşıya gelecek mi? Canlı yayında yanıt verdi!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 'Seçim Özel' yayınında soruları yanıtladı. Kurum "CHP'nin İBB Başkan Adayı İmamoğlu ile karşı karşıya gelir misiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

31 Mart yerel seçimler öncesi adaylar hem sokaklarda hem de ekranlarda projelerini anlatmaya devam ediyor. 

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, KRT'de katıldığı 'Seçim Özel' canlı yayınında  "Rakibinizle karşı karşıya gelir misiniz?" sorusuna "İstanbul'u benimle konuşamazlar, vaadini hatırlamayan biri benimle ne konuşabilir?" yanıtını verdi.

Kurum "Konu İstanbul olmayacak, konu İstanbul'un sorunları olmayacak. Çünkü İstanbul'un sorunlarını bilmiyor ki, sorunlardan haberi yok. Haberi olmadığı için bunları benimle konuşamaz. Ben 81 ilin belediyesini yöneterek buraya geldim. 81 il bize bağlıydı. 1372 belediyede nerde ne yapıldığını sorun bana 81 ilde söyleyeyim size." dedi.

 

Murat Kurum İmamoğlu ile ekranlarda karşı karşıya gelecek mi? Canlı yayında yanıt verdi! ile ilgili etiketler Murat Kurum Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.