Murat Dalkılıç, eski aşkı Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşk mı yaşıyor?

Evlenecekleri konuşulurken 37 yaşındaki ünlü popçu Murat Dalkılıç ile kendisinden 10 yaş küçük oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında 3 yıllık ilişkilerini sürpriz bir kararla sonlandırmıştı. Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel'in ardından Murat Dalkılıç ise eski aşkı Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç çifti, 2017 yılının Aralık ayında aşk yaşamaya başlamış, 10 ay sonra ayrılmıştı. İkili, 2019 yılında Erçel’in annesinin vefatından kısa bir süre sonra yeniden aşk yaşamaya başlamıştı. Aynı evde yaşayan ve evlenmeleri beklenen ünlü çift, 2020 yılının Temmuz ayında ilişkilerine son noktayı koydu.

Murat Dalkılıç - Hande Erçel


Sen Çal Kapımı dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Kerem Bürsin ile Hande Erçel birlikteliğinden sonra, Murat Dalkılıç ile Erçel'in çok yakın dostu 32 yaşındaki Sitare Akbaş ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Murat Dalkılıç - Hande Erçel

 MURAT DALKILIÇ'IN YENİ GÖZDESİ


Takvim'de yer alan habere göre; 2017 yılında iki yıl evli kaldığı Merve Boluğur'dan boşandıktan sonra Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan ve Erçel ile birlikteliğini bitirdikten sonra aşk hayatında bir türlü dikiş tutturamayan Murat Dalkılıç’ın son gözdesi Hande Erçel’in yakın arkadaşı Sitare Akbaş oldu. Dalkılıç'ın ilişki trafiği Bu nasıl aşk şarkısını akıllara getirdi.

 SİTARE AKBAŞ HANDE ERÇEL

Daha sonra magazin dünyasının reklam aşkı olarak gördüğü Hande Erçel'le ile olan birlikteliği de sona eren Dalkılıç, şimdilerde gözünü Erçel'in 'Sen Çal Kapımı' dizisinde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Sitare Akbaş'a dikti.


KONSERE DAMGA VURAN DEDİKODU

Geçtiğimiz gün Yalıkavak Miya Beach'te sezonun ilk konserini veren popçu, konser öncesinde yeni bir aşka yelken açtığı dedikoduları dilden dile dolaştı.

MURAT DALKILIÇ


GÖZLERİNE BAKIP ŞARKILAR SÖYLEDİ

Konseri izleyenler arasında oyuncu Sitare Akbaş'ın da olması ve ünlü oyuncunun tüm gün Dalkılıç'la göz göze şarkılar söylemesi aşk iddialarını yeniden alevlendirdi.

DALKILIÇ İDDİALAR KARŞISINDA SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Kısa bir süre önce ilişkinin startını veren popçu, şimdilik dedikodulara sessiz kalmayı tercih etti.

Sitare Akbaş


SİTARE AKBAŞ KİMDİR?

Sitare Akbaş, 6 Ekim 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tam adı; Makbule Sitare Akbaş’tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Kariyerine ilk adımı Beşinci Boyut dizisiyle atan ve Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Zeyno karakteri ile tanınmaya başlayan Sitare Akbaş, daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne?, Dila Hanım, Emanet, Urfalıyam Ezelden, Analar ve Anneler dizileriyle devam etmiş, daha sonra İstanbul Sokakları dizisinde yer almıştır. Şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterine hayat veriyor.

 

Murat Dalkılıç, eski aşkı Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Hande Erçel Murat Dalkılıç Sitare Akbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.