Murat Boz'dan yıllar sonra gelen itiraf şaşkına çevirdi! ''Sütyen markasından teklif aldım''

Youtube'da yayınlanan bir programa konuk olan şarkıcı Murat Boz, 11 yıl önce teknede çekilen fotoğrafı sonrası bir sütyen markasından teklif aldığını açıkladı.

Melis İşiten'in Youtube kanalına konuk olan Murat Boz yaptığı bir açıklama ile gündem oldu. 2012 yılında yaz tatili sırasında teknede çekilen bir fotoğrafının gündem olması üzerine çok sinirlendiğini söyleyen Murat Boz'un yıllar sonra gelen itirafı herkesi şakına çevirdi. Teknede çekilen fotoğrafın ardından yaz boyunca memeleriyle konuşulan Murat Boz, bir sütyen markasından teklif aldığını itiraf etti.

Murat Boz'dan yıllar sonra gelen itiraf şaşkına çevirdi! ''Sütyen markasından teklif aldım''

ŞAŞKINA ÇEVİREN İTİRAF!

Murat Boz, “O dönem bana bir sütyen markasından teklif geldi. Şuradan kalkmak nasip olmasın. Ben o dönem bunu reddettim ve çok ciddi bir para veriyorlardı" dedi. 

"Ya şu anki kafam olsa saniye düşünmem öyle söyleyeyim" diyen Murat Boz devamında "Şu anki kafamda olsaydım bunu bu kadar dert edecek bir pozisyonda olmazdım ama çok dert ettim o fotoğraflarımı haberlerde görünce tatilim zehir oldu tekneden çıkmadım" dedi.

 
Murat Boz'dan yıllar sonra gelen itiraf şaşkına çevirdi! ''Sütyen markasından teklif aldım'' ile ilgili etiketler Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.