Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Zeytin Ağacı'nın ilk görselleri paylaşıldı

Tuğba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu, Serkan Altunorak, Füsun Demirel gibi isimleri aynı projede buluşturan 'Zeytin Ağacı' dizisinden ilk görseller paylaşıldı. 'Zeytin Ağacı' dizisi 28 Temmuz'da Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Netflix, 28 Temmuz'da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yeni dizisi Zeytin Ağacı’nın klibini ve ilk görsellerini paylaştı. 

ZEYTİN AĞACI HAKKINDA

Ada (Tuba Büyüküstün), Sevgi (Boncuk Yılmaz) ve Leyla (Seda Bakan)’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi'ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir. Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Leyla’dan kendisini Zaman (Fırat Tanış) isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık'a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar.

Henüz bilmedikleri şey, bu yolculuğun hayatlarını tamamen değiştireceğidir. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olacaktır.

İşte ilk görseller...

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Zeytin Ağacı'nın ilk görselleri paylaşıldı

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Zeytin Ağacı'nın ilk görselleri paylaşıldı - Resim : 2

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Zeytin Ağacı'nın ilk görselleri paylaşıldı - Resim : 3

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Zeytin Ağacı'nın ilk görselleri paylaşıldı - Resim : 4

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Zeytin Ağacı'nın ilk görselleri paylaşıldı - Resim : 5

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Zeytin Ağacı'nın ilk görselleri paylaşıldı - Resim : 6

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu Zeytin Ağacı'nın ilk görselleri paylaşıldı ile ilgili etiketler Murat Boz Seda Bakan Boncuk Yılmaz Rıza Kocaoğlu Netflix tuğba büyüküstün fırat tanış Serkan Altunorak füsun demirel zeytin ağacı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.