Muharrem İnce'den CHP çıkışı: PKK'ya mesafe koyamazsan dolar 100 TL de olsa millet sana oy vermez

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'ye tepki göstererek dikkat çeken bir çıkış yaptı. İnce'nin "Sen FETÖ'yle PKK'yla ilişkini böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez." sözleri gündem oldu.

Mersin’in Tarsus ilçesinde açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, konuşmasında CHP'yi eleştirerek gündem yaratan bir çıkışa imza attı.

"PKK'YLA YAVAŞ BİR İLİŞKİ İÇİNDE OLURSAN MİLLET SANA OY VERMEZ"

İnce açıklamasında “FETÖ’yle PKK’yla ilişkini böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet Dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez. FETÖ’ye mesafe koyamazsan, PKK’ya mesafe koyamazsan Dolar 100 lira olsun, millet sana oy vermez” ifadelerini kullandı. 

Muharrem İnce'den CHP çıkışı: PKK'ya mesafe koyamazsan dolar 100 TL de olsa millet sana oy vermez ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP PKK FETÖ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.