Muharrem İnce, İYİ Parti'nin İstanbul adayı olacak mı?

Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen geçtiğimiz günlerde “İYİ Parti'nin İstanbul adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce" iddiasını ortaya atmıştı. Bu iddialar Muharrem İnce tarafından reddedildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimler için "İstanbul adayımıza çok şaşıracaksınız" açıklamasıyla gündemde önemli bir yer edinmişti.

Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Meral Akşener'in son dönemde Muharrem İnce ile sık sık görüştüğünü ve sürpriz adayın İnce olacağını söyledi.

MUHARREM İNCE'DEN CEVAP

Devlet Eski Bakanı Dr. Masum Türker, Muharrem İnce ile bu konuyu konuştuğunu ve 'Öyle bir konu yoktur. Saygılar.' dediğini açıkladı.

Dr. Masum Türker'in açıklamaları şöyle:

"Ben Muharrem İnce'ye adaylık iddialarını sordum. Dedim ki 'Sayın Mehmet Sevigen, Meral Akşener'in göstereceği sürpriz aday siz olabilirsiniz diye tahminde bulunmuş bir televizyon programında'. O da bana şu yanıtı verdi: 'Öyle bir konu yoktur. Saygılar.'"

Muharrem İnce, İYİ Parti'nin İstanbul adayı olacak mı? ile ilgili etiketler Muharrem İnce Meral Akşener İYİ Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.