Müge Anlı'dan 10 bin lira isteyince çılgına döndü!

Müge Anlı’nın sabah programı için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Canlı yayınına çıkarılmak için 10 bin lira para isteyen adam karşısında Müge Anlı adeta isyan etti. Anlı daha sonrasında programa gelenlere para verilmediğini söylese de yaşanan bu olay sosyal medyada çok fazla konuşuldu.

ATV ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen sabah programlarından biri olan Müge Anlı’da ilginç bir olay yaşandığı iddia edildi. Henüz 18 yaşında iken eşini kaybeden Gülşen Caymaz, 2 çocuğuyla birlikte annesinin yanına taşındı. Yıllar önce ortadan kaybolan Gülşen Caymaz, Müge Anlı canlı yayınında tekrardan masaya yatırılırken annesiyle zaman zaman tartışmalar yaşayan Caymaz konusu Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer aldı.

O dönemde 13 yaşında olan kızı Pınar Geyik, annesini bulmak için Müge Anlı’nın programına başvuruda bulundu. Annesinin bulunmasını isteyen Pınar Geyik, Coşkun Yılmaz ismindeki erkek arkadaşına gittiğini iddia edince olaylar bir anda karıştı.

Müge Anlı'dan 10 bin lira isteyince çılgına döndü!

Konuyla ilgili bildiklerini anlatmak için programa gelmesini istediği Coşkun Yılmaz'ın kendilerinden 10 bin lira istediğini öğrenen Müge Anlı adeta çılgına döndü.

Coşkun Bey'in para istemesine sinirlenen Müge Anlı, "Ben prensip olarak programa katılan kişilere para vermiyorum. Çünkü bu olaylar adliyeye intikal eden olaylar. Sonra yarın bir gün 'Para verdiler, para verdikleri için ben de böyle konuştum' denmesin diye en baştan ben bu konuyla ilgili tavrımı ortaya koyuyorum. Biz buraya parayla kimseyi çıkarmıyoruz, para karşılığı da konuşturmuyoruz. Herkes buraya Allah rızası için geliyor. Ama biz yol ve otel masraflarını karşılıyoruz" dedi.

Müge Anlı'dan 10 bin lira isteyince çılgına döndü! ile ilgili etiketler Müge Anlı coşkun yılmaz Gülşen Caymaz
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.