Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılalmaz olay! Eski nişanlısına 'Bu senin cezan' diyerek 17 yaşındaki kız kardeşini kaçırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına yapılan bir kayıp ihbarı akıllara durgunluk verdi. İstanbul'da yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Elif Nur Çelik'in ablasının eski nişanlısı tarafından kaçırıldığı iddia edildi. İddiaların odağındaki ismin babası yayına bağlandı fakat söyledikleri Müge Anlı'yı çileden çıkardı. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılalmaz bir olay yaşandı. İstanbul'da yaşayan 17 yaşındaki Elif Nur Çelik'in ablasının eski nişanlısı Altuğ Dobluca tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Elif Nur'un ailesinden Nuray ve Sunay hanım yeğenlerini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi.

Nuray ve Sunay hanımın iddiasına göre Elif Nur'un ablası ile 6 yıl boyunca sevgilisi olan ve nişanlanan Altuğ Dobluca, nişanlısı onu terk edince 17 yaşındaki kız kardeşini kaçırdı. Elif Nur'u kaçıran Dobluca'nın eski nişanlısına ''Bu senin cezan'' dediği iddia edildi. Nuray ve Sunay hanımın iddiasına göre Altuğ Dobluca, uyuşturucu madde kullandığı ve sattığı için nişanlısı onu terk etti. 

Dobluca'nın yayına bağlanan babası ise Nuray ve Sunay hanıma ''Ben size kızınızı bağlayın demedim mi? Elif Nur oğluma aşık'' deyince Müge Anlı çileden çıktı.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılalmaz olay! Eski nişanlısına 'Bu senin cezan' diyerek 17 yaşındaki kız kardeşini kaçırdı! ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.